Cudalb-Dent sediul central. Despre noi.

Activitatea sediului central temporar este sistata! Programul de lucru: Luni–Vineri-9:00–18:00. Sîmbătă-9:00–14:00.

Cudalb-Dent sediul central. Despre noi.

Activitatea sediului central temporar este sistata!

Bine ați venit la Cudalb-Dent
Noi suntem specialiști în realizarea zâmbetelor perfecte, oferind îngrijire profesională dentară în următoarele domenii:
Stomatologia ortopedică
 

- Proteze ortopedice mobilizabile si fixe;
- Metaloceramica (Germania);
- Proteze incheietoare si pe coroane telescopate;
- Confectionarea protezelor nemetalice «BREDENT» (Germania) cu materiale moderne Bre.flex, Bre.crystal, Bio Dentaplast, Bio XS;
- Termeni minimi de protezare – 3-7 zile;
 

Stomatologie chirurgicală
- Extragerea dinților fără durere, restabilirea dintilor lipsa prin aplicarea implanturilor in osul maxilar.

Diagnosticare automatizată
- Imagini stomatologice digitale și radioviziografice. Centrul stomatologic dispune de propriul laborator.

 
Stomatologie terapeutică
- Înalbirea dinților cu folosirea preparatelor «White kiss» capelor individuale, sistemul «ZOOM», tratamentul cariilor, tratamentul periodontitelor, parodontitelor, afectiunilor mucoasei – fototerapie «Bioptron», inlaturarea tartrului dentar cu ultrasunete s.a. ), tratamentul se efectueaza sub anestezie locala, care exclude orice durere cu ajutorul tehnologiilor si materialelor de ultima generatie;

 
Cudalb-dent – clinică stomatologică pentru copii și adulți!
Zâmbetele Dvs. și al copiilor depinde de alegerile Dvs.!
Dorința de a vedea cât mai mulți oameni fericiți, ne-a făcut să înființăm clinica Cudalb-dent. Și în meseria noastră, fericirea se vede imediat, pentru că toți medicii Cudalb-dent iubesc ceea ce fac.

Echipa de medici Cudalb-dent este calificată, pregătită și antrenată pentru a oferi o gamă variată de servicii medicale și tratamente, utilizând material calitative și tehnologii performante. O importanță deosebită se acordă sterilizării instrumentarului stomatologic si chirurgical.

Atmosfera confortabilă, prietenoasă și profesionalismul medicilor vor face ca timpul petrecut în clinica Cudalb-Dent să treacă în cel mai plăcut mod și nicidecum înspăimântător.

 
Chirurgie orală pentru copii
Chirurgia orală presupune extracții complicate a dinților de lapte, descoperirea caninilor incluși, frenectomii și urgențe chirurgicale rezultate din diverse accidente. În cazul tratamentelor de chirurgie dentară aparatura performantă utilizată de noi, contribuie la asigurarea unui rezultat rapid și benefic pentru pacienți.

Vă așteptăm la: Chișinău, str. Trandafirilor, 29/4

Tel: 022554275     069586306

Email:sercud@mail.ru