Prikindel&Cudalb-Dent sucursala №2.Despre noi.

Programul de lucru: Luni–Vineri-9:00–18:00. Sîmbătă-9:00–14:00.

Prikindel&Cudalb-Dent sucursala №2.Despre noi.

Cudalb-dent, a deschis ușile noului Centru Medical pentru copii Prikindel, unde, într-un mediu confortabil, veți primi îngrijire de înaltă calitate și la timp. O clinică în care pacienții mici vor fi examinați fără teamă și doar cu emoții pozitive.

Medicii de la centrul Prikindel știu multe despre crearea unei atmosfere plăcute și prietenoase care să reducă sentimentul de frică, prin urmare, folosesc forme jucăușe de comunicare cu copiii în timpul tratamentului. Aici puteți fi diagnosticat și tratat de un endocrinolog, cardiolog, pediatru, alergolog, stomatolog, ortoped-traumatolog și altele.

La Centrul Medical pentru Copii Prikindel, cele mai moderne echipamente permit diagnosticarea bolilor într-un stadiu incipient și, astfel, evitarea celor mai nedorite scenarii.

Părinții care au venit la deschiderea clinicii au apreciat atmosfera prietenoasă alături de serviciile medicale de înaltă calitate. O echipă de profesioniști la Clinica de Copii Prikindel și tehnologia înaltă a echipamentelor și serviciilor medicale reprezintă un viitor sănătos pentru țară.

Vă așteptăm la: Chișinău, str. Trandafirilor, 13/2 
Tel: 022-81-61-81.    +373 68516051

Email: prikindel.centrul.medical@mail.ru