Stomatologie CUDALB-DENT filiala Nr.1
Stomatologie CUDALB-DENT filiala Nr.2
 

Terapii pediatrice

Ce sunt terapiile pediatrice ?

Terapia dentară reprezintă specialitatea stomatologică bazată pe tratarea leziunilor atât carioase, cât și necarioase, dar și altor complicații, precum: fracturi, distrofii, leziuni de uzură dentară, etc. Dacă nu este tratată la timp, caria dentară se poate complica cu infecții, iar în unele cazuri se ajunge chiar până la pierderea dintelui.

În fazele incipiente de dezvoltare, caria nu poate fi observată de către pacient, motiv pentru care o vizită preventivă la Cudalb-Dent vă poate scăpa de problemele nedepistării la timp a acesteia.

Stomatologia Cudalb-dent

Astfel, pentru prevenirea sau tratarea cariilor dentare, medicii terapeuți utilizează cele mai moderne tehnici de tratament, în urma cărora are loc procedura de eliminare a părții cariate și a obturării (plombării) cavităților rezultate. Terapeuţii noștri sunt profesioniști de asistență medicală orală primară și au calificarea necesară pentru a efectua tratamente dentare de bază cum ar fi de exemplu: restabiliri stomatologice prin tratament, prevenirea bolilor și programe de promovare a sănătății orale pentru a vă menține și îmbunătăți sănătatea.

Pentru acestea, se utilizează instrumente și materiale de ultimă generație, care dau rezultate estetice deosebite și imediate.

Stomatologia Cudalb-dent