Serviciile noastre

Home / Serviciile noastre

Serviciile noastre

Albirea dinților – o tendință populară

Albirea dinților ușurează dinții și ajută la eliminarea petelor și decolorării. Albirea este printre cele mai populare proceduri cosmetice dentare, deoarece poate îmbunătăți foarte mult modul în care arată dinții. Cei mai mulți dentiști efectuează albirea dinților.

Există două tipuri principale de proceduri de albire. Albirea vitală se efectuează pe dinți care au nervi vii.

Albirea non-vitală se face pe un dinte care a avut tratament cu rădăcini și nu mai are un nerv viu. Albirea nu este o procedură unică. Va trebui să repetați din când în când dacă doriți să mențineți culoarea mai strălucitoare.

Pentru a vă ajuta să luați o decizie educată cu privire la albirea dinților, iată câteva dintre avantajele și dezavantajele acestei proceduri:
  • Ajută la îmbunătățirea zâmbetului și a aspectului dvs.
  • Îmbunătățește stima de sine a unei persoane
  • Ajută să arăți mai tânăr
  • Trebuie să evitați anumite alimente și băuturi pentru a vă menține dinții mai albi mai mult timp
  • Întreținerea acestora este necesară atunci când aveți dinții albiți
  • S-ar putea să suferiți de gingiile sensibile și dinții dureroși

Solicitați o consultare

Ar fi foarte  bine ca primul pas  in cabinetul stomatologic////// sa  fie  facut  odata  cu  eruptia primilor ///dintisori de lapte (intre 6 luni 1 an).

Cu cat copilul este consultat mai devreme, cu atat prevenirea si profilaxia afectiunilor bucale ulterioare va fi mai eficienta.

Da.
Eruptia dintilor temporary poate provoca at tulburari locale cat si generale.
Generale – eruptia poate crea un diconfort copilului care devine agitat si plangacios, pierde pofta de mancare, are insomnie si dorinta de a mesteca diferite obiecte tari , sau de a strange degetele intre arcade, din cauza pruritului in gingii.
Copilul va avea o salivatie abundenta, tuse, iritatii la unghiurile guritei din cauza scurgerii de saliva, uneori febra…nu prea mare,
Daca febra e mai mare de 37,5 – asta esete semnul unei boli asociate.
Locale – gingii hiperemiate (rosii umflate), uneori sangerande.

-Nu folositi aspirina la sugar sau copilul mic.
-Nu badijonati cu alcool sau alte substante caustice.
-Nu dati copilului medicatie generala antidolora fara consultatia medicului stomatolog.

No one rejects, dislikes, or avoids pleasure itself, because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure.

Frica dentara este un fenomen absolute normal, o emotie inevitabila ce apare ca reactie fata de procedurile stomatologice.

– Anestezia generala, sau analgezia completa.
Tratamentul stomatologic este efectuat atunci cand copilul dumneavoastra este in inconstienta completa. Sunt injectate substante anestetice in sistemul venos, dupa care se instaleaza anestezia generala, injectarea preparatului anestezic se mentine pe tot parcursul manoperelor stomatologice.
Avantaje: copil inconstient, posibilitatea efectuarii tratamentului fara colaborare.
Dezavantaje: Repercusiuni grave asupra sistemului nervos, deficiente de memorie, si dezvoltare.
-Modelarea comportamentului micului pacient prin metoda Tell-Show-Do utilizata la Cudalb-Dent :
Consta in colaborarea cu copilul fricos prin discutie, tratament in forma de joaca, comunicare.
Se dau explicatii amanuntite ale tuturor manevrelor se prezinta instrumentele si materialele stomatologice, folosind un limbaj simplu amuzant si adecvat varstei copilului.
Sustragerea atentiei, controlul vocii medicului si participarea parintilor la tratamentde asemenea sunt instrumente utile in castigarea increderii micului pacient.
Anestezia locala (injectie locala) in cazul tratamentelor complicate efectuata in combinatie cu anestezie topica sub forma de gel de capsuna sau spray.

Avantaje: O metoda de tratament absolut inofensiva, pentru starea generala a copilului.

Dezavantaje: Un lucru mai indelungat pentru adaptarea copilului in fotoliul stomatologic.

CALL NOW
+
Call me!