Stomatologie CUDALB-DENT filiala Nr. 1
Stomatologie CUDALB-DENT filiala Nr. 2
 

Bun venit la
Filiala Nr. 1
Str. Trandafirilor 29/4

Un zâmbet sănătos își are începutul în copilărie.

Bine ați venit Cudalb-dent!

Un zâmbet sănătos își are începutul încă din copilărie și se păstrează în timp!

Stomatologia pediatrică

Pentru a oferi copiilor o vizită plăcută la medicul stomatolog, trebuie să alegi cu grijă clinica, dar mai ales medicul care să știe cum să câștige încrederea și atenția micuților de la bun început, astfel încât să lucreze cu ușurință.

La Cudalb-dent, de igiena orală a copiilor Dvs., se vor ocupa cei mai profesioniști și dedicați stomatologi cu experiență și calificări necesare pentru îngrijirea dinților, gingiilor și a cavitatii orale copilului pe parcursul diferitelor etape ale vieții. Copilul practic nu va avea deloc senzaţii neplăcute.

Stomatologii pediatrici Cudalb-dent sunt experți în crearea unei atmosfere plăcute și prietenoase, ceea ce reduce din senzaţia de frică, motiv pentru care medicii stomatologi pediatrici aplică în timpul tratamentului formele de joacă în comunicarea cu copiii.

Chirurgie orală pentru copii

Chirurgia orală presupune extracții complicate a dinților de lapte, descoperirea caninilor incluși, frenectomii și urgențe chirurgicale rezultate din diverse accidente. În cazul tratamentelor de chirurgie dentară, aparatura performantă utilizată de noi, contribuie la asigurarea unui rezultat rapid și benefic pentru pacienți.

Ortodonția

Dacă vă doriți un zâmbet frumos și sănătos, ortodonția este soluția perfectă. Aceasta se ocupă de îndreptarea și rectificarea poziției dinților. Mai mult de atât, tratamentul ortodontic, va face ca fața să arate mai frumos, datorită corectării rapoartelor dintre maxilare și prin schimbarea formei acestora.

Albirea dentară

Albirea dentară este una dintre cele mai solicitate servicii, datorită aspectului pe care îl îmbracă dantura după tratament. Aceasta este procedura prin care culoarea dinților se transformă din culoarea lor naturală într-o nuanță mai deschisă.

Curățarea dinților

Curățarea dinților presupune îndepărtarea cariilor dentare și este o parte strict necesară a igienei orale. Pentru a preveni afecțiunile întregii danturi este nevoie de o igienă riguroasă.

Anestezic modern

Anestezia dentară este tehnica prin care se anesteziază o anumită zonă din cavitatea bucală făcând astfel ca pacientul ramana conștient Aceasta blochează transmiterea impulsului nervos de-a lungul nervilor.

Doctorii noștri

Stomatologie Cudalb Dent - str. Trandafirilor

Medic Stomatolog - Braga Ana

Stomatologie Cudalb Dent - str. Trandafirilor

Medic Stomatolog - Balaescul Nadejda

Laborator Tehnico-Dentar

Stomatologie Cudalb Dent - str. Trandafirilor

Tehnician Dentar - Perjovschi Dan

Galerie Foto

Recomandări

Stomatologie pentru copii «Cudalb-Dent»

Majoritatea copiilor, astăzi, au probleme cu dinții chiar de la o vârstă fragedă. Medicii stomatologi recomandă ca fiecare copil să fie consultat periodic, pentru a evita și preveni apariția afecțiunilor dentare.